Vi har ett otroligt brett sortiment där du hittar en lucka som passar just dig. Vi arbetar med lackerade, fanerade och massiva luckor men har även ett stort sortiment på melaminluckor.

Moderna köksluckor

Vid ett luckbyte tillverkar vi måttanpassade luckor och tillbehör för dina befintliga stommar. Du får ett resultat i toppklass till ett lågt pris, dessutom går hela processen snabbt och smidigt.

Köksluckor från hela Sverige

Våra produkter köps genom kunniga återförsäljare i hela landet. Detta gör att du får personlig kontakt med en kunnig säljare. Ett luckbyte går snabbt och kostar betydligt mindre än att byta hela köket. Om du vill komplettera ditt luckbyte med några nya stommar eller ny inredning går det utmärkt, vi till verkar hela sortimentet!

Vi erbjuder också ett helkökskoncept med stommar och luckor.

Modernt svart kök
vinglas

Köksluckor - Ett viktigt element i köket

Det är köksluckorna som ger köket sin yta, tillsammans med köksbänken, golv och väggar. Med köksluckorna kan man välja att antingen satsa på något klassiskt och neutralt eller något lite djärvare, beroende på smak och stil. Vad man ska tänka på när man ska köpa nya köksluckor är att luckorna ska sitta ett bra tag i köket, de är inte något man byter ut särskilt ofta och kan inte jämföras med val av väggfärg – som ju kan målas över eller tapetseras om relativt lättvindigt. Visst kan man lacka och måla om köksluckor också, men det både kostar och kräver mer.

Välj bland följande köksluckor: Melamin ,Lackerat ,Fanér ,Massivt

Klicka på bilderna för mer info
Modernt svart kök

Modernt svart kök

Modernt svart kök

Modernt svart kök


Våra kök håller sig fräscha under många år tack vare bra råmaterial och en stark konstruktion. Du kan få ett måttanpassat kök efter dina behov till ett rimligt pris.